Casablanca dog

Een tijdje geleden zocht ik voor een recept met een lamsworst en kwam dit recept tegen uit de Linda.
Het recept is oorspronkelijk van Ron Blaauw, maar miste hoeveelheden etc. Kortom na wat uitproberen ben ik op deze hoeveelheden gekomen.

Ingrediënten:
–  Wit puntje
–  1/4 Komkommer in kleine blokjes gesneden
–  2 tl karweizaad
–  2 el azijn
–  Lamsworst
–  Baba ghanoush (auberginepasta)
–  2 el krokante cornflakes, fijn gehakt
–  2 el mayonaise
–  1 tl Sriracha
–  Paprikapoeder
–  Paar munblaadjest, fijn gesneden

Mix de komkommerblokjes, azijn en karweizaad.  Maak de bbq klaar voor direct gebruikt. Grill de lamsworst totdat deze gaar is en een mooi kleurtje heeft.

Snijd het puntje open in de lengte richting. Vul het broodje met wat komkommerblokjes aangemaakt met olie, azijn en karweizaad. Leg de warme lamsworst er boven op.
Maak de hotdog af met een eetlepel baba ghanoush , spicy mayo en krokante cornflakes gemixt met wat paprikapoeder. Garneer met dunne reepjes munt.

Eet smakelijk!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.