Gegrilde kalkoen sandwich

Gegrilde kalkoen sandwich is een heerlijke lunch of appetizer. Lekker als groter gerecht voor 2 personen of voor 8 personen als een appetizer.

Ingrediënten:

– 80 ml Hellmann’s® Mayonnaise
– 80 ml barbecue saus
– 1 ciabatta
– 450 gr kalkoen filet
– 6 plakjes spek
– 4 plakjes cheddar
– vleestomaat
– sla

Meng de mayonaise en de bbq saus samen in een kom. Halveer de ciabatta.

Maak de bbq klaar voor direct en indirect gebruik op 220 graden Celsius.
Grill de plakjes spek krokant en leg deze apart.
Grill de kalkoenfilet boven direct vuur.

Smeer de helft van het saus mengsel op het brood.
Snijd de kalkoenfilet in mooie plakken en leg deze in een schaal. Mix de overgebleven saus met het kalkoen en zorg voor een egale verdeling over het vlees.
Leg de kalkoen op het brood en leg hier bovenop de bacon en cheddar.

Leg het belegde brood terug op de bbq op het indirecte stuk en laat het liggen totdat de kaas gesmolten is.
Maak eventueel af met sla en tomaat.

Eet smakelijk!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *