Gegrilde perzik en mozzarella salade

Een caprese salade is geen onbekende. Dit keer had ik zin in iets anders.
We zagen mooie perziken op de markt en hier kwam het idee om een caprese salade te maken met perziken.

Ingrediënten voor 4 personen:
– 2 perziken
– 2 bollen mozzarella
– basilicum
– balsamicoazijn

Snijd de perziken en mozzarella in plakken.
Maak de barbecue klaar voor direct gebruik. Grill de perziken totdat deze een mooie grillmark hebben.
Draai om en haal de perziken van de barbecue wanneer deze aan beide kanten grillmarks hebben.
Laat de perziken afkoelen.

20160910_122028744_ios20160910_122217630_ios

Maak daarna de salade door:

eerst een plak mozzarella, gevolgd door de basilicum en daarna de perzik.
Herhaal dit totdat alles op is. Maak af met wat balsamicoazijn.

20160910_180121602_ios

Eet smakelijk!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *