Een caprese salade is geen onbekende. Dit keer had ik zin in iets anders.
We zagen mooie perziken op de markt en hier kwam het idee om een caprese salade te maken met perziken.
Ingrediënten voor 4 personen:
– 2 perziken
– 2 bollen mozzarella
– basilicum
– balsamicoazijn
Snijd de perziken en mozzarella in plakken.
Maak de barbecue klaar voor direct gebruik. Grill de perziken totdat deze een mooie grillmark hebben.
Draai om en haal de perziken van de barbecue wanneer deze aan beide kanten grillmarks hebben.
Laat de perziken afkoelen.
Maak daarna de salade door:
eerst een plak mozzarella, gevolgd door de basilicum en daarna de perzik.
Herhaal dit totdat alles op is. Maak af met wat balsamicoazijn.
Eet smakelijk!!
Wanneer komt er weer eens een nieuw recept op de website?
Helaas is dat momenteel even een probleem. Ik heb helaas geen tijd op dit moment door drukte op mijn werk. Het is wel weer de bedoeling om nieuwe gerechten te gaan plaatsen.