Hotdog – Wild editie

Wild seizoen is weer begonnen. Ik kwam een mooi stuk worst tegen van een Ree. Zonder te veel poespas gekozen om een wild hotdog te maken. En deze is zeker simpel, alleen wat gebakken ui en grove mosterd. Meer is er niet nodig.

Verschil dit keer is dat het broodje geheel Paleo is. Dit broodje is gemaakt van Kokos en Tapioca meel.
Tov een normaal broodje is het Paleo broodje meer vullend.

Wild Hotdog - Ingredienten

Ingrediënten voor 2 personen:
– 2 wild worsten (bijv van een Ree)
– Ui, in halve ringen
– Grove mosterd
– 2 Paleo broodjes (of iets anders)

Wild Hotdog - UI

Maak de bbq klaar voor direct en indirect gebruik op 200 graden Celsius.
Bak de uien in een gietijzeren skillet totdat ze zacht worden.

Wild Hotdog - Worst

Grill de worsten en blijf regelmatig draaien. Wild worsten hebben de neiging om snel te verbranden.

Wild Hotdog - indirect

Wanneer de worsten een mooie bruin kleur hebben, leg ze dan voor de laatste 10 minuten op de gebakken uien.

Wild Hotdog

Snijd het broodje en smeer er eerst de grove mosterd in. Leg de worst hierop en maak het af met de gebakken ui.

Eet smakelijk!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *