Breekbrood Nacho-style

Nacho breekbrood, anders gezegd. Nacho trekbrood.Een brood wat heerlijk gevuld is met cheddar, salsa, guacamole en zure room.
Heerlijk om als snack te serveren.

Ingrediënten:
– 8 el vloeibare boter
– 1/2 tl knoflookpoeder
– 1/2 tl zout
– 2 lente uitjes, fijn gesneden
– 1 ronde brood
– 100 gram geraspte cheddar
– 1/4 cup salsa
– 1/4 cup guacamole
– 3 tl zure room

Maak de bbq klaar voor indirect gebruikt op 180 graden Celsius
Smelt de boter in het pannetje en voor de knoflook poeder, zout en lenteui toe.
Snijd het brood in blokjes van 1×1 cm, maar snijdt niet tot de bodem.
Druk de blokjes open van elkaar en laat er iets boter in lopen met wat zout.
Verpak het brood in een aluminiumfolie en leg het brood ingepakt 25 min indirect op de bbq.
Haal na 20 min de folie eraf en laat het nog 5 min in de bbq liggen.

Stop de open stukken vol met salsa, guacamole en/of zure room.
Warm serveren.

Eet smakelijk!!

PS. Ik heb de tomaten, koriander, sjalotjes, knoflook en limoen gebruikt om een eigen salsa te maken.

Bron : http://www.thrillist.com/recipe/nation/pull-apart-nacho-bread-thrillist-recipes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *