Spring naar inhoud

Christian – BBQ Enthusiast

The taste of barbeque

  • Home
  • Houtskool & Briketten
    • Best of the West – Natural Oak Lump Charcoal
    • Black Ranch Acacia Houtskool
    • Copertiz kokosbriketten
    • Swissflame aanmaakwokkels
  • Links
  • Over mij
Hoofdmenu

Lamsburgers in een pitabroodje

1 juni 2015Christian Reactie
Een tijdje geleden wat op één van de Belgische zenders een kookprogramma waar deze voorbij kwam. Het leek me toen al heerlijk, maar [...]

Dit delen:

  • Tweet
  • E-mail
  • Print

Witte asperges met een Italiaanse twist

30 mei 2015Christian Reactie
Bagna cauda is een Piedmontese dip wat letterlijk betekent ” hete saus ” . Niet heet als in kruidig, maar heet als in [...]

Dit delen:

  • Tweet
  • E-mail
  • Print

Summer Grilled Lemon Lemonade

30 mei 2015Christian Reactie
Een ijskoude citroen limonade is lekker, maar door de citroenen en sinaasappels te grillen krijgen de citrusvruchten nog meer smaak. De rozemarijn geeft [...]

Dit delen:

  • Tweet
  • E-mail
  • Print

Tarte tatin van appel

29 mei 2015Christian Reactie
Tarte tatin, de ideale afsluiter voor een bbq avond. Heerlijk zoet gerecht en compleet wanneer het geserveerd word met wat ijs en slagroom. [...]

Dit delen:

  • Tweet
  • E-mail
  • Print

Atomic Buffalo Turds – ABT’s

29 mei 201529 mei 2015Christian Reactie
Atomic Buffalo Turds, ook wel ABT’s genoemd, zijn een veel voorkomende snack in de bbq wereld. Snel en simpel te maken en goed [...]

Dit delen:

  • Tweet
  • E-mail
  • Print

Coleslaw

28 mei 201530 mei 2015Christian Reactie
Coleslaw is een side-dish wat bij elke bbq gegeten kan worden. Of heerlijk bij Pulled Pork. Veelzijdig en lekker. Ingrediënten: – 350 gram [...]

Dit delen:

  • Tweet
  • E-mail
  • Print

Pulled Pork

28 mei 201528 mei 2015Christian 1
Pulled Pork is zo’n waanzinnig lekker vlees, het kost wat tijd maar de smaak is het zeker waard! Traditioneel heb je een uur [...]

Dit delen:

  • Tweet
  • E-mail
  • Print

Casablanca dog

24 mei 201524 mei 2015Christian Reactie
Een tijdje geleden zocht ik voor een recept met een lamsworst en kwam dit recept tegen uit de Linda. Het recept is oorspronkelijk [...]

Dit delen:

  • Tweet
  • E-mail
  • Print

Zomerfruit, Griekse yoghurt en hazelnoten

24 mei 201524 mei 2015Christian Reactie
Een lekker toetje voor in de zomer. Fris, zoet en crunchy. Gewoon erg lekker. Ingrediënten voor 4 personen: – 500 g (verschillende soorten) [...]

Dit delen:

  • Tweet
  • E-mail
  • Print

Gepekelde oerhammetjes in donker bier

23 mei 201523 mei 2015Christian 2
Beef & Steak heeft een geweldig recept voor oerhammetjes,  namelijk deze eerst 1,5 dag te laten pekelen en daarna 10 uur garen in [...]

Dit delen:

  • Tweet
  • E-mail
  • Print

Berichtennavigatie

  • Vorige
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • …
  • 14
  • Volgende

Recepten

  • Bijgerechten (26)
  • Dessert (10)
  • Gevogelte (11)
  • Lamsvlees (7)
  • Overig (4)
  • Paleo (15)
  • Rundvlees (33)
  • Sauzen (1)
  • Varkensvlees (35)
  • Vegetarisch (19)
  • Vis, schaal- en schelpdieren (10)
  • Wild (7)

Tags

Aardappelen Appel Avocado Bacon Basilicum Bietjes Burger Burgers Caprese Cheddar Chocolade Dessert Dutch Oven Ei Geitenkaas Griekse yoghurt Guacamole Hert Honing Hotdog Kalf Kip Komkommer Koriander Lam Mozzarella Parmazaan Parmezaan Pasta Perzik Peterselie Prosciutto Pulled Pork Roken Rozemarijn Snack Spek Steak Tijm Tomaat Walnoten Wild Worstjes Wortels Zalm

Top berichten

  • Old Burger - Burger met gekarameliseerde rode ui, spicy mayo en Old Amsterdam
    Old Burger - Burger met gekarameliseerde rode ui, spicy mayo en Old Amsterdam
  • Kipspiesjes met mango-munt chutney
    Kipspiesjes met mango-munt chutney
  • Spek omwikkelde burger
    Spek omwikkelde burger
  • Picanha met Port & Tijmsaus
    Picanha met Port & Tijmsaus
  • Cote de Veau
    Cote de Veau
Privacy en cookies: Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op deze site, ga je akkoord met het gebruik hiervan.
Voor meer informatie, onder andere over cookiebeheer, bekijk je: Cookiebeleid
Copyright © 2023 Christian - BBQ Enthusiast.
Mogelijk gemaakt door WordPress. | Thema: Awaken door ThemezHut.
loading Annuleren
Bericht niet verstuurd - controleer je e-mailadres!
E-mail-controle mislukt, probeer het opnieuw
Helaas, je blog kan geen berichten per e-mail delen.