Lamsburgers in een pitabroodje 1 juni 2015Christian Reactie Een tijdje geleden wat op één van de Belgische zenders een kookprogramma waar deze voorbij kwam. Het leek me toen al heerlijk, maar [...]Dit delen:TweetE-mailPrint
Witte asperges met een Italiaanse twist 30 mei 2015Christian Reactie Bagna cauda is een Piedmontese dip wat letterlijk betekent ” hete saus ” . Niet heet als in kruidig, maar heet als in [...]Dit delen:TweetE-mailPrint
Summer Grilled Lemon Lemonade 30 mei 2015Christian Reactie Een ijskoude citroen limonade is lekker, maar door de citroenen en sinaasappels te grillen krijgen de citrusvruchten nog meer smaak. De rozemarijn geeft [...]Dit delen:TweetE-mailPrint
Tarte tatin van appel 29 mei 2015Christian Reactie Tarte tatin, de ideale afsluiter voor een bbq avond. Heerlijk zoet gerecht en compleet wanneer het geserveerd word met wat ijs en slagroom. [...]Dit delen:TweetE-mailPrint
Atomic Buffalo Turds – ABT’s 29 mei 201529 mei 2015Christian Reactie Atomic Buffalo Turds, ook wel ABT’s genoemd, zijn een veel voorkomende snack in de bbq wereld. Snel en simpel te maken en goed [...]Dit delen:TweetE-mailPrint
Coleslaw 28 mei 201530 mei 2015Christian Reactie Coleslaw is een side-dish wat bij elke bbq gegeten kan worden. Of heerlijk bij Pulled Pork. Veelzijdig en lekker. Ingrediënten: – 350 gram [...]Dit delen:TweetE-mailPrint
Pulled Pork 28 mei 201528 mei 2015Christian 1 Pulled Pork is zo’n waanzinnig lekker vlees, het kost wat tijd maar de smaak is het zeker waard! Traditioneel heb je een uur [...]Dit delen:TweetE-mailPrint
Casablanca dog 24 mei 201524 mei 2015Christian Reactie Een tijdje geleden zocht ik voor een recept met een lamsworst en kwam dit recept tegen uit de Linda. Het recept is oorspronkelijk [...]Dit delen:TweetE-mailPrint
Zomerfruit, Griekse yoghurt en hazelnoten 24 mei 201524 mei 2015Christian Reactie Een lekker toetje voor in de zomer. Fris, zoet en crunchy. Gewoon erg lekker. Ingrediënten voor 4 personen: – 500 g (verschillende soorten) [...]Dit delen:TweetE-mailPrint
Gepekelde oerhammetjes in donker bier 23 mei 201523 mei 2015Christian 2 Beef & Steak heeft een geweldig recept voor oerhammetjes, namelijk deze eerst 1,5 dag te laten pekelen en daarna 10 uur garen in [...]Dit delen:TweetE-mailPrint