Perzik omwikkelt met prosciutto gevuld met geitenkaas en basilicum. Dit wordt een blijvertje, zoveel mooie smaken die bij elkaar komen.
Heerlijk als een voorafje.
Ingrediënten:
– 2 perziken, gesneden in parten
– 8 tl geitenkaas
– 4 plakjes prosciutto, in de lengte gehalveerd
– 16 basilicum blaadjes
– balsamico azijn crème
Snijd de perziken, liefst verse anders uit blik, in parten. Leg in iedere holte de geitenkaas en leg hierover 2 basilicum blaadjes.
Omwikkel de perzik met geitenkaas en basilicum met de prosciutto.
Maak de bbq klaar voor indirect gebruik op 200 graden Celsius. Leg de perziken indirect op de bbq en laat deze 3 tot 5 minuten liggen.
De geitenkaas is na 3 tot 5 minuten heerlijk warm en zacht. Perfect om dan op te dienen.
Maak de perziken af met een beetje balsamico azijn crème.
Eet smakelijk!!