Rozemarijn prosciutto garnalen

Rozemarijn prosciutto garnalen is een andere lekkere appetizer. Simpel en snel te maken.

Ingrediënten:
– 12 black tiger garnalen
– 6 prosciutto (in de lengte gehalveerd)
– 1/2 cup likeur (raki,sambuca)
– 1/4 cup extra vergine olijf olie
– 1/4 cup verse rozemarijn
– Zwarte peper
– Zeezout

Leg de garnalen in een bakje. Mix in een kom de likeur, olijfolie, 2 el rozemarijn en wat zout en peper.
Schenk de mix over de garnalen en leg de garnalen met het mengsel voor 15 minuten om te marineren.

Omwikkel de garnalen met de prosciutto ham na het marineren.

Maak de bbq klaar voor indirect gebruik op 200 graden Celsius.
Leg de garnalen voor 5 tot 7 minuten indirect op de bbq.

Lekker met de andere prosciutto appetizers.

Eet smakkelijk!!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *