Varkensrib Porchetta-style

Varkensrib Porchetta-style

Ingrediënten:
– 1 kg varkensrib
– 200 gram prosciutto
– Peterselie
– Rozemarijn
– 3 tenen knoflook
– 1 citroen
– Venkelzaad
– Salie
– Mosterd
– Cayennepeper
– Peper, Zout

Meng peterselie, rozemarijn, salie, knoflook, mosterd, venkelzaad, citroenrasp, peper, zout, cayennepeper en olijfolie tot een rub en smeer hier de varkensrib mee in.

Dek af en laat het een nacht intrekken. Bedek de varkensrib volledig met de prosciutto en bind op als een rollade.

Grill de varkensrib anderhalf uur indirect op medium barbecue en controleer de kerntemperatuur (71ºC).. Laat na het bereiken van de temperatuur nog 10 minuten naast de barbecue rusten.

Deze diashow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *